Vi söker apparatskåpsbyggare

Vill du bli vår nya apparatskåpsbyggare?

Vi är IBC automatic - tillsammans med IBC control och IBC elinstallation ingår vi i en familjeägd minikoncern med ett 50-tal anställda.

Nu letar vi efter en kollega som vill bli en del av vårt härliga team. Om du är tekniskt intresserad och vill ha en varierande roll där du får utvecklas så är detta den perfekta möjligheten för dig!

Få ett varierande arbete hos oss

Här på IBC automatic arbetar vi med industriautomation och levererar kundanpassade automatikutrustningar/apparatskåp till industrin. Som apparatskåpsbyggare kommer dina dagar präglas av variation och tillbringas i en fräsch, ljus och luftig verkstad! Där blir din uppgift att montera och koppla elektriska komponenter i apparatskåp efter elschema.

Hos oss är teamwork A och O. Vi arbetar tillsammans i projekt där en erfaren kollega har huvudansvaret för att projektet utförs rätt och levereras i tid. För att du ska bli ett proffs i din roll kommer självklart dina kollegor utbilda dig. Här låter vi dig bli varm i kläderna och växa in i din roll för att du ska kunna ta dig an dina ansvarsområden under tidens gång.

Vill du veta mer detaljerat vad du ska göra? Läs här 

Som tidigare nämnt kommer du montera och koppla elektriska komponenter i apparatskåp efter elschema. Du kommer montera de elektriska komponenterna på en montageplåt, utföra håltagning i skåpet - där bland annat knappar monteras - och med hjälp av elschema dra och ansluta kopplingstrådar mellan komponenterna. Vidare testas skåpet och testprotokoll fylls i. Ibland sker montering och slutarbete hos kund, vilket kan utföras av dig tillsammans med våra elektriker.

Nu kanske du undrar vad apparatskåpen är till för? De har som syfte att styra och övervaka processen på olika maskiner. Som du kanske förstår är det ett viktigt uppdrag du får hos oss!

Du - tekniskt intresserad och samarbetsvillig

Vår nya kollega ser vi har en nyfikenhet och ett intresse av att ta sig an en ny roll. För att bli en fullfjädrad apparatskåpsbyggare behöver du ingen specifik utbildning, men vi ser gärna att du har någon erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ett stort teknikintresse!
Eftersom arbetet är såväl självständigt som i grupp så behöver du ha en vass samarbetsförmåga och trivas med ansvar. Dessutom tror vi att du är fokuserad och noggrann som person!

Korta beslutsvägar

Vi är ett familjeägt företag med extremt korta beslutsvägar och utan hierarkier. Hos oss har alla kollegor möjlighet att påverka. Vi vill ta vara på din kompetens och är lyhörda inför nya idéer för att utvecklas framåt!


Fina förmåner och roliga aktiviteter

Här hittar vi på mycket utanför arbetet! När vi får nya kollegor så blir de ofta glatt överraskade över våra aktiviteter. Nu kanske du blir nyfiken på vad för roligheter det egentligen är vi hittar på? Det beror helt på vad vi har lust för. Tidigare har vi utifrån kollegors önskemål bland annat paddlat kajak, turat samt kört go kart. Vi har dessutom årliga kick-offer, påskluncher och julbord. Utöver detta erbjuds du också ett väldigt förmånligt friskvårdspaket.

Vi har en väldigt bra gemenskap. Mycket tack vare aktiviteterna, men också tack vare människorna som jobbar här. Här är vi inte bara kollegor - vi är också vänner!

Frågor?

Eventuella frågor om tjänsten ställs till Åsa Rosengren, personalansvarig på tel. 042-36 02 62 eller
Johan Nilsson, verkstadsansvarig på tel 042-36 12 51