Lediga tjänster

 

IBC automatic söker apparatskåpsbyggare.


IBC automatic
Vi arbetar med industriautomation och levererar kundanpassade
automatikutrustningar/ apparatskåp till industrin. 
Tillsammans med IBC control och IBC elinstallation ingår IBC automatic
i en familjeägd minikoncern med ett 50-tal anställda.


Vi söker dig som vill montera och koppla elektriska komponenter i apparatskåp.
Apparatskåpen som du kommer att bygga ska styra och övervaka processen på olika typer av industrimaskiner. Du kommer att arbeta i vår nya verkstad, tillsammans med våra erfarna montörer som utbildar dig både i det mekaniska och elektriska arbetet. De elektriska komponenterna monteras på en montageplåt, håltagning görs i skåpet där bl.a. knappar monteras och med hjälp av elschema dras och ansluts kopplingstrådar mellan komponenterna. Slutligen testas skåpet och testprotokoll fylls i. Montering och slutarbete hos kund, kan utföras av dig tillsammans med våra elektriker. Du kommer att arbeta i grupp men du ansvarar för att just ditt projekt utförs rätt och levereras i tid.

Din bakgrund
Du ska ha byggt apparatskåp tidigare samt besitta mycket goda kunskaper i ritningslära. Du bör vara el-tekniskt intresserad och ha god datavana.

Vad kan IBC automatic erbjuda dig?
Vi lägger stor kraft för att våra anställda ska trivas och känna stolthet över att arbeta på IBC. Vi är ett glatt gäng och har god sammanhållning. Bland annat har vi goda friskvårdsförmåner och gör många andra aktiviteter som stärker oss som företag.

Hur söker jag?
Välkommen med din ansökan och CV senast 2024-02-29 via mejl till personal@ibc-group.se. Vänta dock inte till sista dagen då urval görs löpande. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Eventuella frågor om tjänsten ställs till Åsa Rosengren, personalansvarig på IBC,
tel. 042-36 02 62.